On ollut paljon tekemistä lähiaikoina, joten en paljoa ole ehtinyt lukea. Tänään olen kuitenkin ollut kipeä, joten nyt sain vihdoin luetuksi tämän. Olen nähnyt jonkun sinkkuelämää-elokuvan, mutta en ole sen enempää perehtynyt. Nyt kuitenkin huomasin kirjan kirjastossa ja päätin lukea tämän.

Kirja kertoo Carrie Bradshawista joka on kesän New Yorkissa. Hän osallistuu kirjoituskurssille ja aikoo kirjailijaksi. Jo heti ensimmäisenä iltana hän tutustuu kuuluisuuksiin ja pääsee sisäpiireihin. Kaikki ei kuitenkaan jatku hyvin, hänet potkitaan ulos asunnostaan ja hän ei oikein saa kirjoitetuksi mitään. Onneksi hän saa uusia ystäviä ja tutustuu hyvin kiinnostavaan mieheen, Bernard Singeriin. Matkaan sattuu kuitenkin mutkia, ja paljon ehtii tapahtua ennen kuin kirja loppuu.

Kirja on yli 400 sivua pitkä, mutta ei se tunnu niin pitkältä. Kirjaa on helppo lukea ja on aika kevyttä lukemista. Kirja oli ihan okei, ei mieleenpainuva, mutta kuitenkin ihan kiva. Jossain välissä vähän tylsä. En yhtään oikein pystynyt samastumaan Carrien hahmoon, hän käyttäytyi niin... en voi kuivailla, hän oli niin leuhka ja sanoi aina vääriä asioita. En myöskään oikein ymmärrä miten kaikki niin rakastavat kirjan huumoria, ei minua kyllä naurattanut oikein missään kohdassa. Ja Carrien sairaalahaalarit ja hänen pukeutuminen "muovisäkkeihin" oli ihan... ööh. Joo. Mutta olihan kirja kuitenkin loppujen lopuksi ihan kiva, loppu kyllä jäi IHAN kesken! Charlotte pääsi mukaan tarinaan vasta viimeisellä sivulla? Odotin koko kirjaa häntä, ja sitten hänestä kerrottiin vasta viimeisellä sivulla. Jep.