Tästä kirjasta kuulin aika epätavallisesta paikasta - nimittäin toisesta kirjasta. Viimeisessä prinsessapäiväkirjat-kirjassa Mia kirjoittaa omaa romaania, Sydämeni  lunnaat, joka sitten on tämä kirja. En todellakaan tiennyt että kirjaa oli oikeasti kirjoitettu, kunnes huomasin tutun kirjan nimen kirjastossa. Yllätyin todella ja lainasin totta kai kirjan. Että kirja kertoi ritareista ja sellaisesta, ei oikein innostanut minua, mutta päätin kuitenkin lukea kirjan, sillä se liittyi prinsessapäiväkirjoihin. Sanon nyt tässä kanssa että joskus talvella siis luin prinsessapäiväkirjat-sarjan ja vaikkakin kirjat olivat vähän... en löydä oikein sanaa, niin olihan ne ihan mukavat lukea. Joten siksi tämä. 
Kirja kertoo Finnulasta, nuoresta myllärin tyttärestä, joka ei todellakaan ole mikään tavallinen neito. Hän on kuin naispuolinen Robin Hood, on kylän paras jousiampuja ja ruokkii kylän vähäosaisempia ampumalla riistaa metsistä. Hän kulkee housuissa ja käyttäytyy muutenkin hyvin epäsopimattomasti kyläläisten mielestä. Kun Finnulan sisko Mellana on tuhlannut rahansa, mutta tahtoisi naimisiin, lupaa Finnula hankkia lunnaat. Hän on vieraskaupungin kievarissa kun juuri sopiva mies astuu sisään. Finnula seuraa miestä ja ottaa hänet sitten vangikseen, jotta hän sitten voisi kiristää häneltä rahaa. Paluumatkan aikana kuitenkin tapahtuu yllättävä käänne - matkalaiset rakastuvat. Kun he sitten saapuvat takaisin kylään, saa Finnula tietää kuka hänen sieppaamansa oikein on. Miten käy rakastavaisten?
Pidin kirjasta hirveästi! Taas ennakkoluuloni olivet aivan väärät. Kirja ei ollut tavallinen rakkaustarina, ja seurasin jännittyneenä miten henkilöiden käy. Kirjassa oli tosiaankin aika paljon ja avoimesti kerrottu seksistä, joka tuntui ihmeelliseltä, sillä tämähän on nuortenkirja. Loppuongelman ratkaisu oli minusta liian ennalta-arvattava ja tylsä, mutta muuten taisin pitää kaikesta. Erilainen ja mahtava rakkaustarina!