Pakko sanoa, että tämä kirjoista kirjoittaminen rupeaa tuntumaan työläältä pakkohommalta. Koskaan ei pääse oikein aloittamaan kirjaa ilman että tuntisi mielipahaa koska ei ole jaksanut kirjoittaa ennen kuin avas uuden kirjan. Olen nyt jäljessä ehkä kuuden kirjan verran, tai jotain. Tämän otsikon kirjoitan nyt vaikka kuinka monennetta kertaa uudestaan, koska aloittamaani kirjoituksista en ole saanut loppuun. Eli, nyt keskitytään tähän kirjaan:
Se kertoo sinkkuelämää-sarjan (sex and the city) Carriesta hänen olleensa 16-vuotias. Olen lukenut ennestään jo tämän kirjan jatko-osan, joten vähän tuntui kyllä nurinkuriselta. Kirja kertoo sitten siitä, mitä tapahtuu kun komistus Sebastian Kydd tulee Carrien ja ystävien kanssa samalle luokalle. Miten ovat suhteet kavereihin ja heidän suhteet? Entä syntyykö uusia ystävyyksiä? Carrien kotona on myös ongelmia. Teini-ikäinen Dorrit varastelee, ja eihän sekään voi loppua hyvin. Entä miten Carrien tulevaisuus? Ja huomaavainen George? Paksuun kirjaan mahtuu monia käänteitä!
Ja minun mielipiteeni. Hmm. Luin tämän aika kauan sitten, mutta pari asiaa jäi mieleen. Se jatko-osa oli minusta ihan ok, ja niin tämäkin. Jotenkin kirjailijan tapa kirjoittaa tekee kirjasta vähän ihmeellisen. Tai minusta ainakin. Olihan se vähän hömppämäinen. Kevyt ja helppo lukea, kuitenkin. Carrie persoonana, oli minusta vähän nenäkäs ja välillä jopa ylimielinen. En ymmärrä oikein hänen ajatuksiaan. Yksi kirjan teemoista oli feminismi. Olihan se ihan kiinnostavaa puhetta, mutta jotenkin vähän... En tiedä. Kyllä feminismiä kannatan, mutta tässä jotenkin antoi hassun tunnelman. Aika paljon tapahtumia kirjassa. Aika ennalta-arvattavaa kuitenkin. Ihmiset olivat todella erilaisia, mikä kiehtoi. Pari niistä ärsytti. 
Tästä saa nyt ehkä vähän negatiivisen vaikutelman, mutta periaatteessa ihan kiva tylsänpäivänluku.